#

Yem Moleküler Biyoloji Analizleri

 

 

Moleküler Biyoloji

Bu analiz yöntemi ile, gıda maddelerinin içerdiği genetik değişikliklerin miktarı tespit edilmektedir. Bu yöntemin temeli, nükleik asitlerin uygun koşullarda çoğaltılmasıdır. PCR tekniğinde, çok az miktarda DNA ile çalışmak mümkün olmaktadır. Bu teknik laboratuvar çalışmalarında büyük hız ve kesinlik sağlamaktadır.

 

Analizler

• GDO Tarama Analizi1 2 (35S/NOS/FMV)

• Bitki Spesifik Soya-Pamuk-Mısır Geni Taraması1 2

• Bitki Spesifik Soya Geni Taraması1 2

• Bitki Spesifik Mısır Geni Taraması1 2

• Bitki Spesifik Pamuk Geni Taraması1 2

• MON 87701 Soya Tip Belirleme Analizi1 2

• MON 87708 Soya Tip Belirleme Analizi1 2

• MON 87769 Soya Tip Belirleme Analizi1 2

• MON 87751 Soya Tip Belirleme Analizi1 2

• CV 127 Soya Tip Belirleme Analizi1 2

• DP305423 Soya Tip Belirleme Analizi1 2

• DAS 44406-6 Soya Tip Belirleme Analizi1 2

• DAS 68416 Soya Tip Belirleme Analizi1 2

• DAS 81419 Soya Tip Belirleme Analizi1 2

• DAS 40278-9 Soya Tip Belirleme Analizi1 2

• 281-24-236 Pamuk Tip Belirleme Analizi1 2

• 3006-210-23 Pamuk Tip Belirleme Analizi1 2

• GHB 614 Pamuk Tip Belirleme Analizi1 2

• Sığır-Domuz DNA'sı Aranması1 3

• At-Eşek DNA'sı Aranması1 3

• Koyun-Keçi DNA'sı Aranması1 3

• Tavuk-Hindi DNA'sı Aranması1 3

• Balık DNA'sı Aranması1 3