#

Yem Mikrobiyoloji Analizleri

 

 

Mikrobiyoloji

Bu analiz yöntemi ile, gıda maddelerinin içerdiği genetik değişikliklerin miktarı tespit edilmektedir. Bu yöntemin temeli, nükleik asitlerin uygun koşullarda çoğaltılmasıdır. PCR tekniğinde, çok az miktarda DNA ile çalışmak mümkün olmaktadır. Bu teknik laboratuvar çalışmalarında büyük hız ve kesinlik sağlamaktadır.

 

Analizler

• Aerobik Koloni Sayımı

• Bacillus cereus Sayımı

• Campylobacter spp. Aranması

• Clostridium perfringens Sayımı

• Cronobacter spp, Aranması

• Enterobacteriaceae Sayımı

• Enterococcus Sayımı

• Escherichia coli O157 Aranması

• Escherichia coli Sayımı

• Koagülaz Pozitif Stafilokokların Sayımı (Staphylococcus aureus ve Diğer Türler)

• Koliform Bakteri Sayımı

• Küf ve Maya Sayımı

• Laktik Asit Bakterilerinin Sayımı

• Listeria monocytogenes Aranması • Listeria spp. Aranması

• Mezofilik Aerobik Bakteri Sayımı (Toplam Canlı)

• Salmonella spp. Aranması

• Sülfit İndirgeyen Anaerobik Bakteri Sayımı

• Vibrio cholerae, Vibrio spp. (Vibrio vulnificus) ve Vibrio parahaemolyticus Aranması