#

Gıda Mikrobiyoloji Analizleri

 

 

Mikrobiyoloji

Bu analiz yöntemi ile, gıda maddelerinin içerdiği genetik değişikliklerin miktarı tespit edilmektedir. Bu yöntemin temeli, nükleik asitlerin uygun koşullarda çoğaltılmasıdır. PCR tekniğinde, çok az miktarda DNA ile çalışmak mümkün olmaktadır. Bu teknik laboratuvar çalışmalarında büyük hız ve kesinlik sağlamaktadır.

 

Analizler

• Aerobik Koloni Sayımı

• Bacillus Cereus Sayımı

• Campylobacter spp. Aranması

• Clostridium Perfringens Sayımı

• Cronobacter spp, Aranması

• Enterobacteriaceae Sayımı

• Enterococcus Sayımı

• Escherichia Coli O157 Aranması

• Escherichia Coli O157:H7 Aranması

• Escherichia Coli Sayımı

• Escherichia Coli Sayımı (EMS)

• Koagülaz Pozitif Stafilokokların Sayımı - (Staphylococcus aureus ve Diğer Türler)

• Koliform Bakteri Sayımı

• Koliform Bakteri Sayımı (EMS)

• Küf ve Maya Sayımı

• Laktik Asit Bakterilerinin Sayımı

• Listeria spp. Aranması

• Listeria Monocytogenes Aranması

• Mezofilik Aerobik Bakteri Sayımı (Toplam Canlı)

• Pseudomonas spp. Sayımı

• Rope Sporu

• Salmonella spp. Aranması

• Somatik Hücre Sayımı

• Toplam Canlı Sayımı

• Sterilite Kontrolü

• Sülfit İndirgeyen Anaerobik Bakteri Sayımı

• Ticari Sterilite Kontrolü

• Toplam Spesifik Mikroorganizma Sayısı

• Patojenik Vibrio spp. Aranması (Vibrio Cholerae, Vibrio Vulnificus, Vibrio Parahaemolyticus)