#

Fiziksel Analizler

 

 

Fiziksel

Türk Standartları başta olmak üzere güncel ve uluslararası metotlar kullanılarak gıda ve yemlerde hızlı ve etkin biçimde analiz edilmektedir. Laboratuvarın bulunduğu ikinci kat alanlarına girişler, şifreli otomatik kapılar vasıtası ile sağlanmakta olup, yetkili haricindeki kişilerin laboratuvara girişi engellenmektedir. Böylece analiz bilgi gizliliği ve çalışma güvenliği sağlanmakta olup, analize etki edecek herhangi bir kontaminasyon (bulaşı) riski minimalize edilmektedir.

 

Analizler

• Çözünür Katı Madde Miktarı Tayini (Briks)

• Çökelti/Tortu Tayini

• HCL'de Çözünmeyen Kül Tayini

• Kırılma İndisi

• Kül-Ham Kül Tayini (550°C)

• Kül-Ham Kül Tayini (900°C)

• Organoleptik Tayin (Zeytinyağı-Şarap Hariç)

• pH Tayini

• Rutubet Tayini (Toluen) - Baharat

• Rutubet Tayini - Bal

• Rutubet Tayini (70°C)

• Rutubet Tayini (103°C)

• Rutubet Tayini (130°C)

Fiziksel